Algemeen

Door een bestelling te plaatsen bij www.robvanbaveltrio.nl geef je te kennen dat je akkoord gaat met de door www.robvanbaveltrio.nl bepaalde levering /- betalings voorwaarden. De getoonde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten. Bestellingen worden door post.nl bij je thuis aangeboden. Robvanbaveltrio heeft het recht om zijn levering en betaling(s) voorwaarden te wijzigen/ veranderen. Robvanbaveltrio is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen van je betaling, e-mails, briefpost, of andere zaken waar wij geen invloed op hebben die door derden worden uitgevoerd. Voor de gevolgen van druk of schrijffouten kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Hoe kan ik bestellen

Bestellen is alleen mogelijk via het bestelsysteem van onze webshop.

Levertijd

Een bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen met de grootste zorg verwerkt en verzonden na ontvangst van uw betaling (mits voorradig).

Overmacht

In geval wij door overmacht verhinderd zijn je bestelling te leveren dan zijn wij gerechtigd en verkiezend de overeengekomen leveringstermijnen te verlengen met de duur van de overmacht, ofwel de overeenkomst respectievelijk het niet uitgevoerde gedeelte daarvan te verlengen of zo nodig te annuleren. Onder overmacht wordt verstaan elke omstandigheid ten gevolge waarvan de nakoming van een overeenkomst redelijkerwijze van ons niet kan worden verlangd, zoals: aanvoer van goederen, stagnatie in het vervoer, bedrijfsstoring, computerstoring, ongeval, ziekte van personeel enz.e zaken waar wij geen invloed op hebben die door derden worden uitgevoerd. Voor de gevolgen van druk of schrijffouten kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Betalen

Vooruitbetalen per bankoverschrijving, eenmalige bankmachtiging, iDeal ,PayPal en overschrijving per bank. Wij accepteren geen cheques of kontanten opsturen van welke soort dan ook.

Rembours

Wij versturen niet onder rembours.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen 2,50 per CD (alleen verzending in Nederland mogelijk)

Betalen met Ideal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk direct je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als klant kunt je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is ontwikkeld voor: ABN-AMRO bank, ING bank, Rabo bank, Fortis bank, SNS Bank en SNS Regio Bank. Hoe werkt iDeal? Bij het afrekenen van de bestelling van het totaal bedrag inclusief € 2,50 verzendkosten kun je aangeven dat je met iDeal wil betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop/- logo en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Robvanbaveltrio.nl wordt door de betaal provider geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt je op de website van iDeal http://www.ideal.nl. iDeal betalingen lopen via een ( beveiligde) SSL secure server van Ogone en je eigen bank. Dat betekent dat alle informatie die je verstuurt wordt weergegeven in codes. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden gelezen kunnen worden.

Betalen met een Bankoverschrijving

Het totaal bedrag inclusief de verzendkosten van € 2,50 dien je zelf over te maken op ING rekening NL64 INGB 0004 4992 80 t.n.v. Stichting GKI Music te Berkel en Rodenrijs met vermelding van je adresgegevens.

Persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens is www.robvanbaveltrio.nl. De gegevens die je ons doorgeeft worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor alleen interne geautomatiseerde verwerking in het kader van verantwoord klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Bedrijfsgegevens

www.robvanbaveltrio.nl
Stichting GKI Music
Havenstraat 11, 2652 BR, Berkel en Rodenrijs
KvK nummer: 54062349
BTW nummer: 851141092B01

Bereikbaarheid

Bij vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via email: info@robvanbavel.com. Wij beantwoorden je email altijd binnen 24 uur.

Alle rechten voorbehouden

Copyright © Robvanbaveltrio.nl, 2014. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Overname, geheel of gedeeltelijk, van teksten en /of beelden van deze website zijn uitdrukkelijk verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.